Instagram profil najlepše policajke u Srbiji: Plavuša Lidija, radna subota i 17 moćnih fotki

Komentari pratilaca su posebna priča

Verujemo da je veliki broj muškaraca u jednu od svojih fantazija uvrstio i seksi policajke, pa ako su nekada imali priliku da ih upoznaju, sigurno nisu propustili priliku da je šarmiraju.

Pronašli smo najlepše sestre u Beogradu: Bukvalno se ne zna koja je više seksi, a sve će vam biti jasno kad im vidite mamu (FOTO)

Za one koji ne da znaju da u policiji ima itekako zgodnih službenica, nisu videli Lidiju Takač, zgodnu plavušu, za kojom na Instagramu uzdiše veliki broj muškaraca.

Lidija je možda još uvek neotkriveni dragulj za one koji vole žene u uniformama, i ima nešto više od 6.000 pratilaca, ali verujemo da će broj njenih obožavalaca sve više rasti.

Zanimljivo je i to da Lidija prati samo 69 ljudi, a na tom spisku našla se i jedna poznata dama - Nataša Bekvalac. 

Lidija svakodnevno svoje pratioce obraduje novom izazovnom footgrafijom, a ne zna se da li je više vole u uniformi ili civilu. Kako god, izgleda da je muškarcima podstaknuta mašta, kada je ova dama u pitanju, pa ispod svake objave osvane komentar koji je u skladu sa njenom profesijom:

"Uhapsi me",

"Ma kad je ovakva nek piše kazne, nek hapsi, nek bije..."

"Kriv sam, priznajem, molim te, uhapsi me..."

"Allooo privodiš li ti šta u tu 'gajbu' :)))"

"Žena za sve, bog i batina"

Da li je ova zgodna plavuša imuna na udvarače za sad je nepoznato, budući da na svom profilu nema nijednu fotografiju sa jačom polovinom.

Primetno je da je nakon pisanja o ovoj zgodnoj policajki, ona zaključala svoj profil na Instagramu.

(Telegraf.rs)