Da li je lepša od Lidije: Svi bi da ih hapsi ova seksi policajka, zategnuta crnka iz Prijepolja, zbog fotki sa Instagrama (FOTO) (VIDEO)

Rođena je u Prijepolju, a nekad je radila i kao portparol Žandarmerije

Stanica Puzović (30) je profesionalac u Žandarmeriji, elitnoj jedinici u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. Ona je major po činu, a zbog svojih seksi fotografija postala je prava senzacija na internetu. Na Instagramu ima čak 40.000 pratilaca! Od nje zlikovci ne beže, već joj se sami bacaju u naručje, odnosno lisice.

Zašto su ljubomorni i šta smeta ljudima kod policajke iz Srbije, koja je u subotu bila tema dana na Fejsbuku (FOTO)

Neki su u komentarima pitali da li mogu da voze brzo, samo da bi ih ona zaustavila, dok su neki drugi poželeli čak i hapšenje.

Mnogi pratioci nisu znali šta je njeno osnovno zanimanje, jer ne objavljuje fotografije u uniformi.

Svakog dana trenira, rođena je u Prijepolju, a radila je godinu dana kao portparol u Žandarmeriji. Ona je diplomirani oficir policije, major, instruktor za taktiku i vatrenu obuku. Imala je prosek 9.50, bila je student klase. Fenomenalni uspesi, zar ne?

Radila je i u Liberiji pri misiji Ujedinjenih nacija kao instruktor, mentor na kursu za osnovnu policijsku obuku, na kursu zaštite žena i dece, kao i kursu za sprečavanje ilegalnih migracija.

Njene police u kući krase brojne diplome i nagrade sa raznih takmičenja vojske i policije, a njena lepota pleni.

Osvojila je prvo mesto u atletici, drugo - Hekler 30 metara precizno i treće pištolj 25 metara. Bila je prvak trke vojske i policije u uniformama. Ona je poznati crossfit sportista, takmičar.

Radila je i obuku dril za prijem u jedinicu, a ove godine će spremati i studente Kriminalističke akademije na Gocu.

Biba govori ruski, engleski i španski, a bila je vukovac u osnovnoj i srednjoj školi.

Milica Puzović, sestra majora Stanice Puzović, učestvovala je kao glumica u spotu "Amadeus benda" za pesmu "Moja zemlja" koja je izazvala brojne rasprave u javnosti, jer su mnogi smatrali da je jedinica Žandarmerije neprimereno upotrebljena u komercijalne svrhe.

(Telegraf.rs)