Legendarni "kec" nova atrakcija Prokuplja! Ovom velikanu uskoro se pridružuje najpopularnije vozilo svih vremena (FOTO)

Policajci kažu da sada traže i "fiću" kojeg planiraju da postave sa druge strane. Tako je ovo vozilo postalo nova prokupačka atrakcija, koja mnoge podseća na prošlost

Park ispred glavne zgrade Policijske uprave Prokuplјe od sada "krasi" vozilo marke "zastava" , popularni "kec" koja je kilometre prešao kao policijski auto.

Zastava 101, simbol drugačijeg vremena: Legendarnog "stojadina" danas slavi čitav region

Kragujevčanin STOJADINOM pokorio Peloponez: U "zastavi 101" prešao preko 1.000 kilometara (FOTO)

Policajci kažu da sada traže i "fiću" kojeg planiraju da postave sa druge strane. Tako je ovo vozilo postalo nova prokupačka atrakcija, koja mnoge podseća na prošlost.

- Podseća na one naše stare filmove u kojima se legendarno vozila "zastava" i na neka vremena koja su zaista bila lepša od ovih, a koja su za nama -

prokomentarisao je stariji prolaznik dok smo fotografisali novu atrakciju grada.

Policijski službenici su se svakako potrudili da ovo vozilo ulepšaju i zauvek njime obeleže jedan raniji period i to im je uspelo!

Automobil koji je postavlјen sada kao ukras, zaista to i jeste. Sveže ofarban, uređene felne, stakla koja sijaju i nove tablice! Kao da je sada izašao iz fabrike.

- Planiramo da pronađemo i policijskog "fiću" i da ga postavimo sa druge strane- čuli smo od policajaca.

Za sada je sam i sigurno je iznenadio sve koji su ga videli, jer po prvi put ovaj auto nije u upotrebi, već je ukras. Kako je popularni "kec" prestao da se proizvodi 2008. godine, ovaj je izgleda iz neke od poslednjih serija, pa će vremenom postati i antikvitet.

(B.R.)