Dečak glavom udario policajca u nos: Nezapamćeni incident u Boru!

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, a kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa su odlučili da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje

Policajac iz Bora zadobio je lakše ozlede lica, kada ga je u marici, prilikom privođenja, glavom u nos udario maloletni R. P. (17).

Penzioneri dobijali oralni seks na dan penzije: Devojka im usred akcije otme novčanik, a oni je jure gologuzi po Boru, padaju i lome ruke i noseve!

Policija je obavljala pojačani nadzor ugostiiteljiskih objekata u Boru, a u jednom su naišli na R.P. koji je organe reda počeo da vređa i poziva ih na tuču.

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, a kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa su odlučili da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje.

Ali, u marici je R.P. bez ikakvog upozorenja glavom u lice udario policajca koji je sedeo pored njega. Policajci su uspeli da obuzdaju dečaka, nakon čega su ga odveli u stanici i pozvali njegove roditelje.

Obavešten je i tužilac, koji je dao nalog da se R.P pusti da se brani sa slobode i da mu se podnese prijava zbog napada na policajca.

(R.R.)