OD VETRA ĆEMO DA POLUDIMO: Evo kada staje košava (FOTO)

U sredu je najavljena kiša za celu zemlju, tako da se očekuje da će to tada vreme biti ujednačeno

Vetar koji duva od sinoć širom Srbije mnogima ide na nerve, pa se već pitaju dokle će. Zbog jakih udara, iz AMSS su čak apelovali na vozale da pažljivo voze i ne jurcaju. Sudeći prema trenutnoj prognozi, vetar će nas živcirati još nekoliko dana.

U Srbiji će sutra ujutru po kotlinama zapadne i južne Srbije mestimično biti magla i slab mraz, a u toku dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, do 16 stepeni. U sredu je najavljena kiša za celu zemlju, tako da se očekuje da će to tada vreme biti ujednačeno.

VELIKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR: Koliko ćemo imati sunčanih dana, kada nam stižu pljuskovi i zima (FOTO)

Već od srede uveče mogu se očekivati slabiji udari vetra, a do kraja radne nedelje situacija će se sasvim normalizovati u celoj zemlji.

Beograd

Prema izgledima vremena za narednih šest dana, u sredu će biti pretežno oblačno i mestimično sa kišom. U četvrtak umereno do potpuno oblačno ujutro i prepodne još ponegde sa kišom. Posle podne sa jugozapada postepeno razvedravanje.

U petak, subotu i nedelju biće pretežno sunčano. Danas i sutra nas očekuje povremeno jak vetar, međutim od srede će se situacija smiriti.

Novi Sad

Novosađane u narednom periodu očekuje kišovito vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a u petak i subotu mestimično sunčano vreme. Ipak, u nedelju će temperatura biti 11 stepeni i očekuje se kiša.

Danas i sutra duvaće jak vetar, međutim od četvrtka će se situacija normalizovati.

Niš

Nišlije u narednom periodu očekuje pretežno kišovito vreme. Danas je najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u četvrtak će pasti kiša. Prema prognozi "Accuweather-a" u sredu se očekuje nekoliko pljuskova i jakih oluja sa grmljavinom.

U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša će padati  i u petak, subotu i nedelju.

Već od srede u večernjim satima može se očekivati slabljenje udara vetra.

Kragujevac

U Kragujevcu će u narednom periodu biti uglavnom oblačno i kišovito vreme. Danas je najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša, a očekuje se i pljusak. U nedelju će temperatura znatno pasti i na 6 stepeni, a moguća je i kiša.

Užice

Užičane u narednom periodu očekuje kišovito i oblačno vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša neće prestati da pada sve do nedelje kada se očekuje zahlađenje.

Leskovac

U Leskovcu će u narednom periodu biti uglavnom oblačno i kišovito vreme. Sutra će biti najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša, a očekuje se i pljusak sa grmljavinom.  U nedelju će temperatura znatno pasti, a moguća je i kiša.

Čačak

Čačane u narednom periodu očekuje kišovito i oblačno vreme. Danas je  najtopliji dan u ovoj nedelji, ali već u sredu će pasti kiša. U četvrtak nas očekuje pljusak, a kiša neće prestati da pada sve do nedelje kada se očekuje zahlađenje.

(Telegraf.rs)