Majka dečaka iz Vranja tvrdi: Vlasnik igraonice mi je brutalno pretukao sina

Kako kaže majka povređenog dečaka, vlasnik igraonice je glavu njenog deteta više puta udario o zid

- Vlasnik igraonice u Gornjoj Čaršiji u Vranju V.D. (40) brutalno je pretukao mog sina M.Đ. (12) bez ikakvog razloga! Zgrabio ga je za glavu i četiri-pet puta ga udario o zid. Sve je snimila kamera video-nadzora. Moje dete je završilo u bolnici, a vlasnik je zatvorio igraonicu odmah posle napada - tvrdi Tijana Grujić, majka povređenog dečaka.

Ovih 6 gradova u Srbiji uskoro dobijaju više od 20.000 jeftinih stanova!

Ona kaže da se napad dogodio u sredu oko 19 sati.

- Moj sin je bio u igraonici sa dva bliska druga. Igrali su video-igrice. U jednom trenutku su se posvađali, ali tu nije bilo ništa neuobičajeno. Deca su takva, posvađaju se, potuku, ali se brzo pomire i reše. U toj svađi igraonici nije pričinjena nikakva šteta - ispričala je za Informer majka dečaka.

Prema njenim tvrdnjama, na snimcima koje su zabeležile sigurnosne kamere jasno se vidi kako vlasnik igraonice prilazi dečacima i njenog sina hvata za glavu.

Kako kaže majka povređenog dečaka, vlasnik igraonice je glavu njenog deteta više puta udario o zid.

Dete je jedva došlo kući, teturajući se, a ona ga je odvela u bolnicu gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć i dečak je zadržan na odeljenju hirurgije.

- Imamo sve izveštaje neurologa, psihologa... Dete je čitavu noć primalo infuziju i trenutno je na odeljenju hirurgije, sa vidljivim povredama na glavi - ispričala je majka dečaka za Informer.

Prema njenim rečima, vlasnik igraonice je nakon napada zatvorio igraonicu i nestao.

Za Informer je u vranjskoj bolnici potvrđeno da je dečak M.Đ. sa povredama glave primljen kod njih u sredu uveče.

Sa druge strane, vlasnik igraonice tvrdi da nije pipnuo dete, a ponajmanje ga udario, i da majka priča gluposti.

(Telegraf.rs)