Do sad sam siromašne i decu lečio o svom trošku, umesto što lajkujete, uplatite 2.000 dinara: Lažni iscelitelj osnovao Fondaciju, kako bi "lečio" ljude (FOTO) (VIDEO)

Besplatno pomaže ali mu ipak treba novac

Lažni iscelitelj Alen Azarić koji sebe naziva doktorom, i koji tvrdi da je izlečio na hiljade pacijenata od najtežih bolesti bez ijednog uzetog dinara, osnovao je fondaciju "Za bolji život" putem koje sakuplja novac za, kako je napisao na svom profilu na Fejsbuku, svoju misiju. 

Doktor Moma Jakovljević o jučerašnjem gostovanju na Pinku: Siromaštvo mozga i neukost je najveća beda čoveka

U statusu koji je objavio na Fejsbuku on otvoreno poziva ljude da umesto što će lajkovati taj post uplate 2.000 dinara na račun, kako bi nastavio sa "lečenjem" bolesne dece.

U statusu doslovce navodi:

- Kažu da se na delu poznaju junaci, pa evo, ovo je najbolja prilika da se ti isti pokažu. Došao je trenutak da vidimo koliko tih junaka ima i koliko su neki bili iskreni u pričama da će pomoći u lečenju bolesnih i dece, samo da se osnuje fondacija. Doktor Alen Azarić je svoj deo zadatka obavio i otvorio fondaciju "Za bolji život“. Takođe je veliki deo svoje misije ostvario, jer je do sada siromašne i decu, lečio na svoj račun i iz svog džepa, sve do ovog trentka kada uz njega i njegovu misiju, rame uz rame treba da stanu svi oni koji su do sada pričali da će pomoći, pa da Vas vidimo sada na delu, kako i koliko.

- Kada bi svako ko je lajkovao ovu stranicu uplatio na žiro račun Fondacije samo 2000 dinara, skoro svi pacijenti bi mogli da se leče besplatno, a kada bi se u misiju uključili svi oni koji imaju mnogo više i koji su se kleli da će pomoći, gde bi nam bio kraj. Sada je na Vas red. Sada pokažite koliko ste humani i spremni da pomognete onima kojima pomoć najviše treba.Onima koji ne mogu da plate svoju terapiju, a boluju od teških bolesti - napisao je Azarić 17. januara povodom otvaranja ove fondacije.

On je, da podsetimo, juče gostovao u Jutarnjem programu "Pinka" kada je studio napustio naš poznati hirurg Momčilo Moma Jakovljević. S obzirom na to da je Azarić pričao kako ima lek za kancer i druge teške bolesti i da je izlečio 53.000 pacijenata, Jakovljević mu je u oči rekao da je on šarlatan i da ne želi sa njim da diskutuje pa napustio studio.

Ali, ovaj preverant nije prestao sa uvredama. Medijima je poslao saopštenje u kojem je najsramnije izvređao Jakovljevića, a više o tome čitajte OVDE.

Pogledajte verbalni sukob Azarića i Jakovljevića: 

A kako može da izgleda seansa kod vračare pogledajte u našem bonus videu:

(Telegraf.rs)