Cela Srbija će večeras gledati istu emisiju, da li će i saznati pravu istinu? Tanja Vojtehovski će posle 7 dana progovoriti o Milanu Jevđiću

Napokon ćemo videti i da li su priče koje su se poslednjih dana pojavljivale poljuljale voditeljkino mišljenje o gostu

Milan Jevđić otvorio je srce u prošloj epizodi emisije "Život priča", a posle optužbi njegovih poznanika Srbija se podelila na one koji ga podržavaju i na one koji ga osuđuju. Večeras će Tatjana Vojtehovski u autorskoj emisiji reći šta ona misli o svemu tome!

Milan nas je sinoć sve rasplakao, a ni suzu nije pustio: Ostavljen kao beba, ne zna šta će da jede za vikend, za Božić mu je najgore, a nije pao nijedan ispit na medicini (FOTO) (VIDEO)

Vojtehovski je najavila da će večeras, pre priče o novoj potresnoj sudbini, pročitati saopštenje redakcije i TV Prva povodom epizode koja je izazvala buru različitih, uglavnom suprotsavljenih, stavova i emocija.

Nakon što je Jevđić ogolio svoj život pred celom Srbijom, pridobio je celu naciju. Svi su bili na njegovoj strani, dok se u jednom trenutku nije javio njegov "dobrotvor" tvrdeći da je Milanu pomagao četiri godine.

Nakon toga su optužbe na njegov račun počele da se nižu, od toga da ima problem sa alkoholom i kockom, do toga da je krao i novac koji je dobijao za goli opstanak trošio na provode, putovanja i kafane.

Povodom zlih jezika oglasio se i sam Milan, a večeras ćemo napokon videti i da li su priče koje su se poslednjih dana pojavljivale poljuljale mišljenje voditeljke o gostu.

Pročitajte više:

Hajde sada svi oni koji su se setili posle teške Milanove priče koliko se on "kocka, pije, laže, krade i manipuliše", da se jave i progovore o tome

Milan Jevđić prvi put odgovara na pitanja koja su tema broj jedan u Srbiji: Kako sam otišao u Monte Karlo i odakle mi pare za kafanu (FOTO)

(Telegraf.rs)