Živorad izdominirao u "Poteri" dok im je tragač disao za vratom, ali je vrhunac bio kada je rekao kako će potrošiti nagradu

Vojni penzioner osvojio je 400.000 dinara

Samo sekunde nedostajale su tragaču Urošu Đuriću da sustigne trojku, kojoj je "disao za vratom". Nikad zanimljivija "Potera" na RTS-u rešavana je u poslednjim trenucima, Đurić je imao svoju šansu, ali je propustio da ih stigne, ne znajući odgovore na pitanja u koji klub se vratio Vejn Runi iz Mančester junajteda (Everton), kao ni o kom filmu reditelja Denija Bojla je reč (Trejnspoting).

NIKAD JAČA POTERA! Sve četvoro takmičara umaklo tragaču, on odgovarao ISTORIJSKI LOŠE! (FOTO)

Trojka, koju su činili vojni penzioner Živorad Dragičević, Anastazija (47) i Vladimir, student turizmologije, osvojila je 530.000 dinara. Od toga su u zajedničku kasu Anastazija i Vladimir uneli 130.000 dinara, a ostatak Živorad. Simpatični Živorad, koji vreme provodi šetajući po Zemunskom keju pored Dunava, igrao je hrabro. U drugoj rundi, pristao je na veću sumu koju mu je ponudio tragač - 400.000 dinara.

On je pokazao zavidno znanje i bez problema umakao Đuriću, pridruživši se kolegama iz tima.

Živorad je, posle pobede, raznežio celu Srbiju kada je otkrio na šta će da potroši novac.

- Pre sedam godina sam ženi obećao bisere u kvizu "Visoki napon", osvojio sam 70.000 dinara, to je bilo relativno malo, sad ću valjda moći da kupim bisere. Ipak smo 37 godina smo u braku, to su pare za suprugu - rekao je penzionisani vojnik.

Živorad je rešio da rizikuje, jer je, kako kaže, četiri puta bio u kvizu i nikada do tada nije rizikovao.

(Telegraf.rs)