Savršen prolećni vikend pokvariće kiša: Evo kada počinje da pada po gradovima (FOTO)

Značajnija promena vremena očekuje nas već od sutra

Sunčan vikend i letnje temperature prekinulo je oblačno i vetrovito vreme, a pojedinim gradovima u toku dana će biti moguće kratkotrajne padavine.

Danas je Tomina nedelja i otvorena su vrata raja: Ovaj dan zove se i "Mali Uskrs", a jednu stvar morate da uradite

Značajnija promena vremena očekuje nas već od ponedeljka, pa će uz pad temperature od desetak stepeni olujni oblaci biti česta pojava.

BEOGRAD

Danas će u većem delu dana u skoro celoj Srbiji biti pretežno suvo. Za prestonicu danas nisu prognozirane padavine. Temperatura će rasti do 15 sati, kada će dostići 24 stepena, a onda će početi da pada, pa će u večernjim satima iznositi 18 stepeni uz vetar koji neće slabiti do kraja dana.

NOVI SAD

U Novom Sadu će vremenski uslovi biti slični, s tim što će biti više sunčanih intervala. Od 14 sati sunce će nestati iza oblaka, a u popodnevnim satima, oko 17 i 18 sati Novosađani će morati da nose kišobran.

KRAGUJEVAC

U Kragujevcu će maksimalna temperatura biti nešto niža nego u Beogradu i iznosiće najviše 22 stepena. Već u 14 sati moguća je prva kiša, dok se nove padavine očekuju i tri sata kasnije, a sve će biti praćeno jakim vetrom.

NIŠ

Temperatura u Nišu ići će do 24 stepena u najtolijem delu dana, ali će za razliku od ostatka Srbije, u Nišu duvati slab jugoistočni vetar. Blaga kiša moguća je oko 15 sati, pa ponovo oko 18 sati.

(G.A.)