Pokušali smo da se probijemo do Anđela pakla u Jagodini, ali to jednostavno nije moguće (FOTO)

I oni na toboganima vrište kao mala deca

Ozloglašena bajkerska grupa "Anđeli pakla" stigla je pre nekoliko dana u Srbiju na godišnji sastanak i za ovih nekoliko dana veoma su zadovoljni gostroprimstvom, a naša ekipa rešila je da proveri kako se provode. Nismo se iznenadili kada smo videli da im je jako teško prići, da se izležavaju na bazenu, ali nas je zapanjilo to, kako oni tako "razbacani" i tetovirani vrište na toboganima kao mala deca!

Sve o Anđelima pakla koji stižu u Jagodinu: Povezuju ih sa kriminalom i tučama do smrti, negde su zabranjeni, a ovo su im tajni simboli (FOTO) (VIDEO)

Svuda okolo njih je ograda, a cela Jagodina je maltene pod opsadom.

Kako smo znali da su sinoć imali žurku do 1 sat iza ponoći u Akvaparku i da je ona nastavljena u hali, videli smo ih kako poluošamućeni leže svuda okolo, sede pod baldahinima i piju pića, dok se moto frajeri spuštaju niz tobogane i vrište. Sinoć su ih zabavljali domaći bendovi, a priča se po gradu da dolazi grupa AC DC.

Akvapark će za građane biti ponovo otvoren tek sledećeg vikenda.

Klub "Anđeli pakla" službeno je osnovan 17. marta 1948. u mestu Fontana u Kaliforniji, a trenutno njihovi ogranci postoje u 55 zemalja, među kojima je i Srbija.

Ovako su ih Srbi dočekivali dok su pristizali u našu zemlju:

(Telegraf.rs)