Večeras će i Stojković ovako da brani gol od Brazilaca kao naša Sara, koju ne može da zaustavi ni najgori pljusak (VIDEO)

Vremenska prognoza do kraja dana za 27. jun 2018. godine

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Obilnije padavine očekuju se u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Srbije. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 16 do 20°C.

U Beogradu u sredu oblačno i veoma sveže za ovo doba godine sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Srbiji u četvrtak i dalje pretežno oblačno i sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Više padavina očekuje se u južnim, centralnim i istočnim predelimna. Na severu Srbije biće uglavnom suvo i toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 18°C na jugu do 26°C na severu Srbije.

U Beogradu u četvrtak umereno do potpuno oblačno i malo toplije, povremeno sa slabom kišom, ali će tokom većeg dela dana biti uglavnom suvo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Evropi u četvrtak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u centralnim i jugoistočnim predelima Evrope i na Balkanskom poluostrvu gde se očekuju i obilnije padavine, a naročito na području severa Grčke. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti na zapadu Balkanskog poluostrva sa temperaturom i ispod 20°C, a najtoplije na severoistoku Evrope, u oblasti Baltika, na severu Rusije i u Španiji sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)