Centar za socijalni rad, policija, bilo ko? Devojčice (9) obučene kao trbušne plesačice igraju pod "šatrom" u Obrenovcu (VIDEO)

U šatoru Petrovdanskog vašara u Obrenovcu, pored njih prisutni su i brojni drugi gosti, a po njihovim reakcijama dalo bi se zaključiti da maloletne trbušne plesačice nikome nisu bile neobične

Na Tviteru se pojavio video-snimak na kome se vide dve devojčice obučene kao trbušne plesačice na jednom Petrovdanskom vašaru. Ono što je izazvalo najoštrije kritike i negativne komentare je to što su devojčice uzrasta od 7 do 9 godina i što su na zlatnim kostimima s resama imale čak i korpe za ženske grudi.

Izašla je na binu, počela da se skida i svi su zavrištali, a onda je seksi Irina pokazala šta može da uradi sa moćnim grudima i guzom! (VIDEO)

Na snimku njih dve uigrano počinju da "mešaju" dok pevač u pozadini pozdravlja goste pristigle s Kosova.

U šatoru Petrovdanskog vašara u Obrenovcu, pored njih prisutni su i brojni drugi gosti, a po njihovim reakcijama dalo bi se zaključiti da maloletne trbušne plesačice nikome nisu bile neobične.

"To su deca od 7 do 9 godina!", bio je jedan od komentara.

"Niko nije cimao socijalno kad sam oblačila mamine krpe i sva ponosna đuskala pred gostima uz aktuelne muzičke hitove. Ni meni nisu platili, niti me maltretirali, ne mogu da odlučim da li sam ljuta sad", komentariše druga osoba.

(Telegraf.rs)