"Otac je zvezda vodilja čija ljubav nam pokazuje put": Najpotresnija poruka i fotografija supruge Olivera Ivanovića nakon njegovog ubistva

Njene reči nikog ne mogu da ostave ravnodušnim, pogotovo jer se odnose na dete koje više nema oca

Sredinom jula navršilo se šest meseci od ubistva Olivera Ivanovića, a osim prebacivanja loptice između Beograda i Prištine po pitanju vođenja istrage, novih detalja i saznanja nema.

Danima najavljivao bombastične informacije o ubistvu Olivera Ivanovića, a evo šta je Tači danas rekao o tome

Ono što definitivno postoji je ljubav supruge Milene i sina Stefana koji traže pravdu, odnosno rasvetljenje ovog atentata počinjenog u Kosovskoj Mitrovici ispred stranačkih prostorija Građanske inicijative SDP.

Udovica Ivanović ponovo je svoja osećanja podelila sa pratiocima na Tviteru, gde je imala običaj da se obrati javnosti povodom važnih datuma i događaja.

Ovog puta napisala je jednu od najpotresnijih poruka, a njene reči nikog ne mogu da ostave ravnodušnim, pogotovo jer se odnose na dete koje više nema oca.

- Otac je zvezda vodilja čija ljubav nam pokazuje put - napisala je ona, a kao prilog podelila je porodičnu fotografiju - brižnog oca Olivera i bezbrižnog sina Stefana.

Milena Ivanović odmah je dobila podršku javnosti, koji u komentarima pitaju za tok istrage, bodre je da izdrži i jednostavno daju bezuslovnu podršku.

VIDEO: Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)