Deca spavaju na šinama, a ne znamo ni da li će voz uopšte krenuti iz Bara: Putnici zaglavljeni, ne mogu do Beograda, niko ne zna do kada će trajati agonija (FOTO)

Još jedna muka turista ovog leta

Putnici na Železničkoj stanici Bar  požalili su se na društvenim mrežama da već nekolko sati čekaju polazak voza za Beograd, a da ih niko nije obavestio da li će voz večeras uopšte da krene.

- U Sutomoru od 19 sati ljudi čekaju bez ikakvih informacija voz za Podgoricu, Beograd... Deca spavaju na šinama, a niko se nije udostojo da nas obavesti koliko ćemo čekati i da li će voz uopšte krenuti iz Bara. Železnice Crne Gore nemaju nikakvu alternativu - podeljene su reči putnika jedne od usputnih stanica na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov".

Krenuli smo iz Hrvatske ka Srbiji i prešli granicu za minut: Da li znate za trik kojim izbegavate sva vozila? (FOTO)

Kako "Telegraf.rs" saznaje razloga je kvar lokomotive, koja je nakon neuspelih pokušaja da se pokrene otkačena i vraćena u depo, a i dalje se čeka na lokomotivu koja će biti poslata iz Podgorice.

Ovo je potvrđeno i crnogorskom portalu CdM iz Železničkog prevoza Crne Gore, sa uveravanjem da voz kasni samo sat vremena.

Međutim, na društenim mrežama putnici su ogorčeno istakli da čekaju oko tri sata.

(Telegraf.rs/M.Rodić)