Najodvratniji plakat osvanuo na banderama po celoj Jagodini: Grad bruji o ženi čiji je lik završio na "stubovima srama". Zorica drolja, lopov, lažov... (FOTO)

Po celom gradu osvanuli su plakati odmazde koja je prekardašila svaku meru

"Besplodna jalovica, đavo, lažov, lopov, primenila više od 100 sponzoruša, lezbejka, pederuša, pu*ik*ka, droga. Je*em ti sve mrtvo i živo na zemaljsku kuglu, prostitutko. Dabogda tvoji nemali porod najveća kurvo. Dro*a", ovim rečima oblepljena je Jagodina sa sve likom, imenom i prezimenom žene kojoj su upućene.

Zaboravljene uvrede i prostakluke pomahnitala osoba naknadno je i dopisivala na plakat, s obzirom na nepovezanost reči i flomaster crvene boje koji je zamenio prvobitni crni.

Vlasniku kafane "Kod Sentu" prvo udarili, pa zapalili auto, zatim su mu razbili kafanu, a onda je na red došlo i vozilo njegovog sestrića (FOTO)

Autor je ostao nepoznat, s obzirom na to da je bio dovoljno silan i hrabar da stavi samo puno ime i prezime i fotografiju žene na svoju malograđanštinu. Iako je kasnije dodavao gnusni sadržaj, "slučajno" je smetnuo s uma da stane iza svojih reči i ostavi potpis i stane iza šokantne objave.

Pritom, umnogome je malo razmišljao, pa se "pobrinuo" da i deca pročitaju plakat, izlepivši ga ispred privatnih kuća u blizini škola, najverovatnije u želji da posrami komšinicu.

Ceo sastav i po nasumičnim i granično nepostojećim rečima je nebulozan, ali ne koliko i samo postavljanje čaršijskog rugla.

U ljutnji i uznemirenosti ne bi trebalo da bude ni izgovoreno u javnosti ono što je napisano na datom plakatu. Analizirajući sadržaj dolazi se čak i do lakog laičkog zaključka da je posredi preljuba, ali ovo nije način šta god da je u pitanju.

Izborom reči i sredstva osvetnik je skrenuo je pažnju na sebe i potpuno se izblamirao.

Za privatne probleme ne treba da zna ceo grad, a pogotovu ne deca.

VIDEO: Popio je pivo a onda je počeo da bije ženu...a i ona njega

(Telegraf.rs/M.Ro.)