Cela Srbija čeka 20 sati i novog milionera: Za ove dve kombinacije najviše veruju da su dobitne

Sedmica nije izvučena već devet meseci, a ako je neko večeras dobije, biće bogatiji za 3,75 miliona evra. Najigranija kombinacija 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, a tikete uplaćuju i igrači iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske...

Srbiju trese žestoka loto groznica! Glavna premija, sedmica, nije izvučena gotovo devet meseci i, ukoliko je neko dobije u sutrašnjem izvlačenju, biće bogatiji čak za 3.750.000 evra (od čega se oduzima 20 odsto poreza), što je četvrti najveći dobitak u istoriji.

Kolika pomama vlada za loto milionima, najbolje pokazuje to što su već juče uplatna mesta širom zemlje bila krcata, a zbog visine premije masovno dolaze i igrači iz okolnih zemalja, poput Mađarske, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske.

Šta je dropšiping, posao koji se radi od kuće i na kom Srbi mogu da zarade 10.000 evra mesečno?

PANTIĆEVA SEDMICA

Kako smo saznali, ubedljivo najigranija kombinacija brojeva je 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35! Ona je prestigla dugo godina najpopularniju "Pantićevu sedmicu" (8, 16, 23, 27, 32, 35 i 37), koja se "ukazala" Raheli Ferari u filmu "Tesna koža". Posle ovih, najčešće se igra kombinacija prvih sedam i poslednjih sedam brojeva.

U Državnoj lutriji Srbije ne kriju da vlada velika pomama za uplatom loto tiketa, kao i uvek kada je premija za sedmicu ovako velika.

- Za ovo kolo vlada veliko interesovanje. Visina premije za sedmicu svakako utiče na visinu uplate, jer se u slučajevima kao što je to sada, kada je iznos 3.750.000 evra, uključuju i povremeni igrači, ali i oni koji nikada da sada nisu igrali. Takođe, nije retkost da na ovako visokim iznosima sedmice u Srbiju dolaze i uplaćuju kombinacije i igrači iz okolnih zemalja kao što su Bugarska, Makedonija, Crna Gora i Hrvatska - rekla nam je Antonina Tadić iz Državne lutrije Srbije, a potom i otkrila nekoliko zanimljivosti:

- Najčešće igrana kombinacija je 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, a izuzetno su popularne i kombinacije prvih i poslednjih sedam brojeva. Ono što zanima veliki broj ljudi jeste da je ukupan broj kombinacija 15.380.937, a najčešće se izvuče broj 23. Najsrećniji grad svakako je Beograd sa čak 33 loto milionera, a najtaličniji horoskopski znak su Ribe, u čijem znaku je 11 milionera - otkrila nam je Tadićeva.

PARE NA ŠTEDNJU

Ekonomista Ljubomir Madžar savetuje dobitniku loto sedmice da polovinu premije oroči u dinarima, a polovinu u evrima. U slučaju da neko baš želi da se oproba u biznisu, on predlaže IT sektor.

Kada bih ja nekim slučajem dobio ovu premiju, polovinu bih odmah stavio na štednju u evrima, iako tu ne bih imao neku veliku zaradu jer je kamatna stopa samo jedan odsto, ali bih znao da su moje pare sigurne. S obzirom na to da je dinar sada stabilna valuta i izvesno je da u narednom periodu neće biti drastičnih promena, drugu polovinu novca štedeo bih u dinarima. Ne bih savetovao dobitniku da ulaže novac u neki biznis, pošto nema iskustva i takvi poslovi obično propadnu - navodi Madžar.

(Telegraf.rs/Informer)