Crno da crnje ne može biti! Mislili ste da su Srbi u Lidlu pokazali mračnu stranu? Pogledajte šta između rafova rade Amerikanci, Francuzi, Englezi

Nismo jedini koji krv prolivaju za sniženja

Tuča oko zamrznuzog mesa, dobacivanje pilićima nasred radnje, borba za poslednju bananu i redovi kao u "dobro staro vreme" bonova i (ne)parnih tablica obležile su dan u zemlji. Mnogi su mišljenja da su Lidlova sniženja izvukla najgore konzumerističke porive u Srbima, ali to se brzo promeni kada vidite šta druge nacije rade za artikle na popustu.

Bizarna i nažalost stvarna situacija u Lidlu! Iz magacina bacaju uvis piliće kupcima, ispred marketa u Borči dežura Hitna pomoć

CRNI PETAK U SAD-U: CRN DA CRNJI NE MOŽE BITI

Na Dan zahvalnosti mnogi Amerikanci odmah posle ručka razapnu šatore ispred tržnog centra i kampuju dok se on ne otvori. Već sutradan obeležava se "crni petak", kada počinju božićna sniženja. Amerima nije strano ni da se pobiju oko željenog artikla, a obezbeđenje, policija i Hitna pomoć taj dan redovno imaju pune ruke posla.

Makljaže su svake godine sve žešće i beskrupuloznije.

FRANCUZI BI I U RAT ZA NUTELU

Početkom ove godine popust na krem "nutela" izazvao je nerede u jednom lancu supermarketa u Francuskoj, jer su se kupci otimali za ovu poslasticu čija je cena bila snižena za 70 odsto.

Krem je sa 4,5 evra spao na 1,40 evra, a sve zalihe  planule su za samo 15 minuta. Kupovina se, međutim, izmakla kontroli - kupci su počeli da se guraju, a izbila je i tuča, pa je morala da reaguje i policija. Jedan od kupaca je rekao da su se ljudi "ponašali kao životinje".

ENGLEZI GAZILI BAKICE ZBOG GROŽĐA. A I BAKICE NJIH

Pred sniženim cenama voća i povrća u jednom marketu u Nju Maldenu godine nisu bitne. I britanski penzinori i podmladak nagrnuli su na police i rvali se za svoje pakovanje zeleniša.

Potrošačke korpe su ovde bile hladno oružje kojim su bakice naročito vešto baratale. Drž' tu šargarepu!

(D.D.S.)