Vozač "golfa" sleteo sa 50 metara visine na šetalište u Kraljevu: Posle stravične scene, čovek sa krvavom glavom nestao sa mesta nesreće (FOTO) (VIDEO)

Trostruka je sreća zato što je, po svemu sudeći, vozač prošao sa manjim povredama, što vozač bagera u trenutku nesreće nijTr automobil nije sleteo prema splavu

Za sada nepoznati vozač, sleteo je jutros automobilom niz padinu na kraljevački kej, gde ga je od uletanja u Ibar spasila kašika bagera koji je tu stajao, a on je, kako kažu očevici, sa lakšim povredama otišao preko mosta koji se nalazi u blizini.

Trostruka sreća u nesreći, tako bi se mogao nazvati jutrošnji događaj, kada je još uvek neppoznati vozač sleteo automobilom "golf dva" iz parka pored vrtića "Poletarac" u Kraljevu. On je, na mestu gde se nalazi parkiralište pored vrtića, nastavio pravo, sleteo niz padinu, a pored novog splava "Mreža" zaustavila ga je kašika bagera.

>>> Svi se pitaju kako je ovo uspeo da izvede: Vozač probio ogradu na Dušanovcu i evo gde mu je završio auto (FOTO)

Vozilo je sletelo sa visine od oko 50 metara iz gradskog parka.

Dvojica radnika preduzeća "Zapadna Morava" iz Kraljeva, jutros su radili na obali, vozač bagera i vozač kamiona, ali su u trenutku sletanja automobila izašli iz svojih vozila kako bi doručkovali. Tako je automobil "omašio" i radnike, ali i splav na kojem je bilo ljudi koje je lep i sunčan dan privukao da uživaju pored Ibra.

Vozač je, po priči očevidaca, sa vidljivom povredom na čelu, najverovatnije od udarca u šoferšajbnu, izašao iz automobila, a zatim se popeo na Glavčićev most i otišao ka Ribnici.

Trostruka je sreća zato što je, po svemu sudeći, vozač prošao sa manjim povredama, što vozač bagera u trenutku nesreće nije bio u kabini i što automobil nije sleteo prema splavu.

- Dok smo kolega i ja doručkovali, samo se odjednom začula buka i podigla se prašina - rekao je uzbuđeni vozač bagera, srećan što se sve završilo bez tragičnih posledica.

VIDEO: Vozač izleteo iz kombija dok se prevrtao pa pobegao

(Telegraf.rs/Krug.rs)