Sa našom Sarom nema šale: Srpska mis turizma toliko precizno udara, da nijedan muškarac ne sme da je iznervira (VIDEO)

Nosi lentu, ali i crni pojas u tekvondou

Sara Damnjanović (19) iz Beograda aktuelna je mis turizma Srbije, kao i mis fotogeničnosti i inteneta "Telegrafa". Međutim, pre titula koje su potvdile lepotu, ova devojka je gradila sportsku karijeru, zbog čega danas društvene mreže doslovce gore.

Pojedini video-snimci na Instagramu imaju i skoro milion i po pregleda!

Nemanja je sa 23 godine završio 2 fakulteta, seo Nikoli Tesli u krilo i tako proslavio: Simpatični mladić je možda naslednik velikog naučnika (FOTO) (VIDEO)

Sarine profile odlikuje pre svega spoj ljubavi prema tekvondou, ponosa na titule i prezentovanja vremenske prognoze na portalu "Telegrafa".

Vitka brineta istakla se time što uspeva da iskombinuje sve ovo pojedinačnim objavama. Zato, na primer, možete da vidite u našem studiju elegantnu prezenterku koja nonašalantno šutira loptu koja bi drugima preletela preko glave. Velike su šanse da bi preletela preko ili udarila pravo do blažeg ošamućenja.

Možda je ovaj video zadobio najviše pažnje, sa skoro milion i po pregleda, ali utisak ostavlja već samo naizgled slatka cura u lepršavoj haljinici, kojoj ni štikle ne smetaju da postane opaka i zada još jedan visoki udarac.

Nju su primetili i hrvatski portali, pa je "Index.hr" objavio vest da je Sara pravi hit, koji pokazuje kako se misica obračunava sa ljigavcima. Oduševljeni su i humorističnim razvojem događaja nakon što zbriše stopalom flašu čokoladnog mleka sa glave "žrtve" kada se mladić, njen brat u neverici hvata za glavu.

Објава коју дели WORLD TOURISM QUEEN SERBIA 👑 (@saratkd7) дана

U riznici medalja čuva evropske i dvostrukog šampiona Balkana. Pa vi dobro razmislite kako se prilazi devojkama i koliko može da zavara prvi utisak.

(M.Ro.)