Nekada je Sneško Belić bio vrhunac dečje sreće, a onda se pojavila jedna Jelena iz Novog Sada i napravila ledenu princezu o kojoj priča cela Srbija!

Sneg je skupljala čak sat i po vremena da bi od njega napravila ovu neverovatnu skulpturu

Dok su se ovih dana širom Srbije utrkivali ko će da napravi lepšeg Sneška Belića, Novosađanka Jelena Popović Ivanović gomilu snega ispred zgrade pretvorila je u najlepšu ledenu skulpturu, toliko realnu i božanstvenu da sam pogled na nju oduzima dah.

Ovako je počelo... Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

Na ovaj posao je čak, kako je i sama priznala, prionula nepripremljena, bez nepropusnih rukavica, skafandera i nepromočivih čizama, a sneg je skupljala čak sat i po vremena da bi od njega napravila ovu neverovatnu ledenu princezu.

Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

- Dok sat i po skupljam sneg na gomilu šakama, jer stipse iz okolnih radnji ne daju lopatu na pet minuta, ova brkata gospođica samo pozira u ručnom radu poznate kladovske modne kreatorke Ljiljane Popović i još za to očekuje mesnatu dnevnicu - napisala je ona aludirajući na svog psa koji je veselo trčkarao po snegu dok je umetnica radila .

Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

A kada je završila posao, ispod fotografije svog remek dela napisala je: "Za dž skupljamo sneg oko zgrada i pretvaramo ga u prestole i princeze".

VIDEO: Ovako izgleda prvi beogradski iglo!

(Telegraf.rs)