Dea se seća putnice koja joj je prva pomogla nakon udesa: Mladen otkrio kako je protekla noć u bolnici i kako se voditeljka oseća (VIDEO)

Mijatović je gostovao u emisiji Novo jutro kod Predraga Sarape

Po prvi put nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je povređena voditeljka Dea Đurđević, na televiziji Pink oglasio se i njen kolega i dečko Mladen Mijatović.

On je, inače, odmah nakon što se juče vratio iz bolnice, gde je posetio teško povređenu Deu, napravio profesionalni izveštaj o celoj nesreći.

Danas je ponovo iz bolnice došao pravo u studio, ali ovoga puta kao gost Predraga Sarape u "Novom jutru". Neobrijan, ispijenog lica i neispavan, Mladen je održao svoj uspravan stav i glasom ni u trenutku nije odao koliki bol nosi zbog nesreće koja je zadesila njegovu devojku.

"Mladene, hvala ti što si smogao snage i došao u naše Novo jutro" kazao mu je Sarapa.

- Nisam imao priliku da lično vidim Deu Đurđević, jer se nalazi na odeljenju intenzivne nege i zabranjene su posete, ali ono što sam uspeo da saznam i što je ekskluzivna vest je da je noć protekla mirno, da su lekari prvo bili zadovoljni kao je prošla sama intervencija koja je trajala više od pet sati, a zadovoljni su i tim prvim postoperativnim periodom - kazao je Mladen.

Lekari su, objašnjava, izutzetno zadovoljni kako je Dea reagovala i kako reaguje.

Printskrin: Pink

SVESNA SVEGA ŠTO SE DOGODILO I VELIKI BORAC

- Kažu da je psihički veoma stabilna, da je veliki borac i u ovoj situaciji koliko god je to moguće pozitivnog duha. Svesna je svega šta se dogodilo, čak i samog događaja i nekih pratećih momenata i dešavanja koji su usledili nakon saobraćajne nesreće - dodao je Mladen pažljivo birajući reči kako bi opisao ovu veliku traumu.

Dea je, kaže, uputila poruku zahvalnosti svima koji se interesuju za nju i koji su uputili podršku na različite načine.

- Nada se i očekuje da će se što pre oporaviti i da će što pre biti na ovom mestu koje njoj pripada, ovde pored tebe - kazao je Mijatović Sarapi.

Foto: Marko Jovanović

On se zahvalio i svim lekarima koji su učestvovali u zbrinjavanju i operaciji.

PRVA U POMOĆ PRITEKLA PUTNICA AUTOBUSA

Dea je zahvalna i devojci koja je prva izašla iz autobusa i pritekla joj u pomoć.

- Dea se prema nekim informacijama čak i seća imena te devojke, koja je izašla iz autobusa, a koja je inače medicinksi radnik i koja je prva pritekla u pomoć - kazao je Mijatović.

I OSTALI POVREĐENI SE OPORAVLJAJU

Mijatović je podsetio da su u udesu povređene još dve osobe kojima je pružena maksimalna pomoć, koje su čak prve i prevezene u bolnicu, a srećom imale su manje povrede od Dee Đurđević.

"NAŠI LEKARI SVETSKI ŠAMPIONI"

- Nakon ove jučerašnje intervencije i operacije sam još više uveren da su srpski lekari među vodećim stručnjacima u svetu. Ne govorim sada samo o mikrohirurgiji i ortopediji, već i o svim drugim granama medicine i da apsolutno tim ljudima treba da verujemo i moramo da verujemo da su stvarno evropski ili svetski šampioni u svom poslu - kazao je Mijatović.

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević:

(M. B.)