Ogorčena Novosađanka parkirala auto nasred ulice, otvorila vrata i ostavila ključeve: Evo vam moj fićko, radite s njim šta hoćete (FOTO)

- Bušili ste gume dva puta, lomili brisače, skidali tablice, šarali ga crnim sprejom, grebali ključevima

Drage komšije... evo vam moj fićko, pa radite sa njim šta god poželite - ovako je svoj status na Fejsbuku započela Aleksandra H. iz Novog Sada.

Ne, nije reč ni o kakvom poklonu, niste dobili na lutriji samo zato što živite u Aleksandrinoj ulici, reč je o besu jedne žene koja više ne zna kako da zaštiti svoje vlasništvo. Od huligana, besposličara i necivilizovanih komšija.

Novosađanka se u svojoj objavi obratila upravo njima.

- Bušili ste gume dva puta, lomili brisače, skidali tablice, šarali ga crnim sprejom, grebali ključevima... Jutros mi je pauk odvezao ljubimca i još je komunalni inspektor izašao na teren da mi ispiše prekršajnu prijavu, a imam godišnju parking kartu - napisala je Aleksandra.

- Nažalost, ne mogu da priđem zgradi i parking mestu u dvorištu, jer radovi u ulici po planu traju samo 180 dana. BRAVO za to. Ključevi su u kolima, rezervoar pun. Ma, uživajte! Ljubi vas komšinica iz Tolstojeve - ogorčeno je poručila.

VIDEO: Taksista pokazuje kako su žene dospele na zadnje sedište

(Telegraf.rs)