Mladić je tražio radnice u Budvi, a onda je Mirjana pitala da li je to poziv na prostituciju, jer je ona jednom nasela na to: Bila sam je*ana i neplaćena (FOTO)

- Biću direktna i nimalo diskretna, bila sam je*ana i neplaćena - kratko i više nego eksplicitno je objasnila

Letnja sezona se bliži, a samim tim i ponude za poslove, pogotovo na crnogorskom primorju, a onda zna se - mnogo oglasa, potražnje i strah da ne budete prevareni.

Upravo tom idejom vodila se jedna Mirjana koja je na postavljeni oglas da se traži sobarica za rad u periodu od 15. aprila do 15. oktobra u Budvi u hotelu, napisala komentar koji je zapanjio mnoge.

Da li je ovo skriveni oglas za crnogorsku prostituciju, ne bih želela da prođem kao prošle godine. Pozdrav - napisala je Mirjana.

Potom je sve korisnike interesovalo kako je ona to "prošla", ali niko nije očekivao da će ona biti, kako je i sama napisala "direktna i nimalo diskretna".

Foto: Printskrin Twitter/Neskolovan

Usledilo je šokantno objašnjenje.

- Biću direktna i nimalo diskretna, bila sam je*ana i neplaćena - kratko i više nego eksplicitno je objasnila.

Mnogi su na društvenim mrežama pisali da je ovo lažan profil, te da je samo provokacija na hotelijerske oglase za Crnu Goru, ali do tačne informacije nismo uspeli da dođemo.

U svakom slučaju, ovaj oglas za kratko vreme je postao viralan i dobar je primer da pri prijavama za posao ipak treba biti pažljiv.

(Telegraf.rs)