Direktor policije osudio incident u Nemanjinoj: Nedopustivo je da neko gađa jajima policiju

Mali maturanti okupili su se ispred Ministarstva prosvete kako bi izrazili negodovanje povodom današnjeg skandala

Direktor policije Vladimir Rebić osudio je današnji napad na policijske službenike ispred zgrade Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,

kada su okupljeni na skupu gađali jajima pripadnike policije.

- Nedopustivo je da bilo ko sebi daje za pravo da napada, vređa ili gađa jajima policijske službenike. Ljudi koji imaju možda i najteži posao u Srbiji i brinu o bezbednosti svih građana, nisu zaslužili da budu glineni golubovi i da ih bilo ko ponižava na ovaj način - rekao je Rebić.

On je pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i da prestanu sa napadima na policijske službenike.

Podsetimo, mali maturanti iz nekoliko beogradskih osnovnih škola okupili su se ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj kako bi izrazili negodovanje povodom današnjeg skandala u vezi sa testom iz matematike koji je "procurio" u javnost.

SAVA RADOVANOVIC

Policijski službenici koji su zaduženi za obezbeđenje zgrade u Nemanjinoj napadnuti su od strane okupljenih na skupu. Više policajaca je tom prilikom gađano jajima.

(Telegraf.rs)