Kiša i zahlađenje danas će zahvatiti veći deo zemlje. Ne brinite, neće dugo trajati

Jutarnja temperatura od 10 do 14, maksimalna dnevna od 14 stepeni na severozapadu do 26 na jugoistoku Srbije

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap/RHMZ

Naoblačenje sa kišom i pljuskovima, koje će u toku jutra i prepodneva zahvatiti severne i severozapadne predele Srbije, sredinom dana i poslepodne proširiće se i na ostale predele Srbije, dok će na jugu i jugoistoku tokom većeg dela dana biti suvo, pre podne i sunčano.

Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan vetar severnih pravaca, dok se u južnoj polovini Srbije prepodne očekuje jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od 10 do 14, maksimalna dnevna od 14 stepeni na severozapadu do 26 na jugoistoku Srbije, poslepodne i u tim predelima u padu.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca. Minimalna temperatura 13, maksimalna dnevna 16 stepeni.

U Srbiji sutra nakon oblačnijeg jutra, tokom dana sunčano, samo se na jugu i istoku i tokom dana očekuje nešto više oblačnosti.

Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni. Za vikend i u prvoj polovini sledeće sedmice biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura u subotu od 20 do 25, a u nedelju i u prvoj polovini sledeće sedmice od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu sutra nakon oblačnijeg jutra, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura biće oko 20 stepeni.

Za vikend i u prvoj polovini sledeće sedmice biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura za vikend do 25 stepeni, a početkom sledeće sedmice i do 27.

Video: Čivava u kabanici je duhovna životinja svih onih koji izlaze na kišu ovih jutara

(Telegraf.rs)