"Ispustili su bebu i smejali se": Još jedna novinarka progovorila o iskustvu sa dr Krajinovićem

Svoje horor iskustvo podelila je i novinarka RTS-a Tijana Radonjić, koju je Krajinović takođe vređao

Printskrin: RTS

Nakon novinarke Mine Smiljanić, koja je iznela optužbe protiv anesteziologa dr Krajinovića, sve više žena se ohrabrilo da iznese svoja negativna iskustva.

Među njima je i novinarka RTS-a Tijana Radonjić, koja je za Beogradsku hroniku podelila svoju priču. Ona je u 34. nedelji trudnoće, shvativši da nešto nije u redu morala da ode u porodilište. Ispostavilo se da beba nema srčane radnje i upućena je u salu za porođaj, gde je, kako kaže, dugo bila sama. Rečeno joj je da carski rez u ovakvim situacijama nije praksa.

Nakon toga je došao doktor da joj da epiduralnu anesteziju. Prvo je, nakon što je saznao gde je vodila trudnoću rekao da "pažljivije bira frizera nego lekara" a zatim je, saznavši da je novinarka, počeo da je vređa.

- Novinarka, pa tebi anestezija sigurno neće delovati. Svi vi novinari, sudije i tužioci ste šljam ovog društva, ne mogu ni da zamislim na koji način dolazite do funkcija, ne mogu da zamislim, ovo društvo bi bilo mnogo lepše da ne postojite - rekao joj je dok je pripremao iglu da je ubode u kučmu.

Kako je objasnila, od muke nije mogla ništa da kaže, bilo joj je muka, a njen odgovor bio je povraćanje pored kreveta.

Prema Tijaninim rečima, ona je u sali sama provela oko 20 minuta, a kada je došlo svo medicinsko osoblje usledio je novi stres.

- Oni su prosto bebu ispustili iz ruke i počeli da se smeju. Nisam znala da li sam u nekom filmu horor ili šta se dešava oko mene, ali taj smeh i ovog trenutka na mene utiče da se zaledim - rekla je ona.

Video: Dr Darija o preminuloj porodilji u Nišu

(Telegraf.rs)