Završena ulica Karolja Seleša u naselju Jugovićevo

Ova ulica duga je 240 metara, a opremljena je potrebnom infrastrukturom - pešačkom stazom, novom kanalizacionom i vodovodnom mrežom i led javnom rasvetom

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas ulicu Karolja Seleša u naselju Jugovićevo u Novom Sadu, koja je nedavno asfaltirana.

- Nije uvek u pitanju vrednost neke investicije nego je u pitanju odnos prema ljudima i prema svim delovima grada. Oni koji žive u ovoj ulici su dugo čekali na ovu investiciju. Ovde su nekad bile njive, danas su divni ljudi koji su stigli sa svih prostora bivše Jugoslavije. Posebno sam srećan što smo obratili pažnju na te male ulice koje ovim ljudima znače sve i potpuno menjaju ambijent - rekao je Vučević prilikom obilaska.

Stanovnik ove ulice Bogdan Jovetić, koji se u Novi Sad iz Like doselio pre 26 godina, izrazio je veliku zahvalnost nadležnima jer su se, kako je naveo, za asfaltiranje ulice borili više od 20 godina.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

- Hvala gradonačelniku što je našao snage i mogućnosti da uradimo ovu ulicu. Ovo je fenomenalno. I ostale komsije su prezadovoljne - napomenuo je Jovetić.

Ova ulica duga je 240 metara, a opremljena je potrebnom infrastrukturom - pešačkom stazom, novom kanalizacionom i vodovodnom mrežom i led javnom rasvetom.

Radove je sprovela firma "Put-invest" kojoj je posao poverila Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.

(Telegraf.rs/Tanjug)