Ćerka nestale Ane (44): "Napravila je snimak u noći nestanka, pisala da je ne tražimo"

Ana Stojković (44) odvezla se do Kovinskog mosta, gde je pronađen njen automobil

Prošlo je nedelja dana otkako je Natalija Ivanović iz Smedereva poslednji put videla svoju majku Anu Stojković (44). Ana je, naime, nestala u noći između 1. i 2. novembra i od tada joj se gubi svaki trag.

Ćerka Natalija strahuje danima, iščekivajući bilo kakav odgovor, informaciju, poziv policije, ali telefon ne zvoni, i novih saznanja o njenoj majci nema.

Kako za Telegraf.rs kaže, policajci su joj rekli da bi danas trebalo da se čuju.

- Trenutno sam na poslu i očekujem da me policija pozove. Ukoliko se to ne dogodi, ići ću da proverim šta se dešava, pošto za sada nemamo nikakvih informacija - priča Natalija.

Njena majka, koja je inače vlasnica cvećare u Smederevu, ostavila je pre nestanka pisane tragove koji su pronađeni u mobilnom telefonu koji nije ponela sa sobom kada je nestala, ali i u svesci u kojoj je zapisivala svoje misli, želje i osećanja.

- Teško mi je, imam ćerkicu koja me gleda, pa moram da mislim pozitivno. Sve vreme zamišljam da je mama otišla na letovanje i da će se svakog trena vratiti - kaže naša sagovornica.

Snimila video pre nestanka

Ana je, ističe njena ćerka, svojim telefonom napravila snimak u noći kada je nestala.

- Pisala je kako želi da je kremiramo kada umre, kako ne želi da je tražimo... Stvari nalik tim rekla je i na poslednjem videu koji je snimila oko 1.20 časova, neposredno pre nestanka - navodi.

Na tom snimku se vidi da, pored bele bluze i braon kožnih pantalona, Ana imala i tigrastu jaknu.

Nestala Ana Stojković, Foto: Facebook/Ana Stojkovic

Inače, Stojkovićeva se odvezla automobilom od kuće, a vozilo je pronađeno oko dva sata iza ponoći kod Kovinskog mosta. Anin auto pronašao je čovek koji je pozvao policiju.

- To nam je potvrđeno juče, prekjuče. Rekao je i da je čuo kako neko zove upomoć, ali da nije mogao da prepozna da li je bio muški ili ženski glas - objašnjava Natalija.

Majka i ćerka imale su pre nedelju dana sasvim normalan razgovor, te Natalija nije imala razloga da posumnja na to da Ana možda ima suicidne misli.

- Žalila se na ono na šta se svi žalimo, kako ima previše posla, kako su ljudi postali loši... Čak je i kroz šalu pričala o problemima. Kad smo se rastajale, rekla mi je da se vidimo sutra i da će mi doneti kolače - navodi Natalija.

Posle apela na društvenim mrežama, niko se nije javio sa vestima da je negde video Anu.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njoj, pozovite najbližu policijsku stanicu ili njenu ćerku Nataliju Ivanović na broj telefona 060/0448-955.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)