"Vratite Aresa Ljubici": 100 storija za nestalog psa, svi ljubimci Srbije se uključili u potragu

Nažalost, ima i onih koji očigledno pokušavaju da prevare Ljubicu

Nakon tužne objave Beograđanke Ljubice Peković o tome da joj je iz dvorišta kuće ukraden pas i danonoćne potrage u koju se dala, usledila je ogromna podrška na društvenim mrežama.

Ljudi koji su vezani za svoje ljubimce saosećaju sa Ljubicom, pomažu joj da nađe ukradenog psa i pružaju veliku podršku.

Kako bi osudili ovaj surov čin krađe psa Aresa rase "kane korso" oni su počeli da fotografišu svoje kuce i mace i da ih objavljuju sa porukama: "Vratite Aresa" i oznakom koja vodi ka njenom profilu.

 

I mediji bruje o ovom slučaju, a Ljubica neumorno traži. Ljubica je repostovala sve objave na svom storiju i napravila stotinu printskrinova.

- Javilo mi se samo jako puno ljudi, koji su rekli da su i njima kradeni psi. Našli smo dosta pasa sličnih njemu po Beogradu i drugim gradovima, ali bukvalno nema nikakvih vesti o njemu - ispričala nam je ranije danas.

Nažalost, ima i onih koji očigledno pokušavaju da je prevare tražeći veću svotu novca od one koju je spremna da da, a to je čak 1.000 evra, ili je, pak, ucenjujući da će joj informacije o psu dati tek pošto im novac preda ili kovertu ostavi na dogovorenom mestu...

(Telegraf.rs)