Zoran se borio na Košarama, a sad živi na rubu egzistencije: Ima bolesno dete i male prihode

Svi koji su u mogućnosti da pomognu, to mogu učiniti preko postneta, na broj telefona 063 87 840 75 ili na tekući racun 250138005415150023

Foto: Privatna arhiva

Zoran Sekulić, ratni veteran iz Valjeva, ima posttraumatski stresni poremećaj, male prihode u domaćinstvu i dete koje često ima zdravstvene probleme, pa je zbog svih okolnosti često na ivici egzistencije.

Supruga i on sa svojim skromnim primanjima, ne uspevaju uvek da obezbede sredstva za hranu, stan, lekove i ogrev, te Zoran apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu.

- Ratni sam veteran sa Košara, 125. motorizovana brigade. Živim u Valjevu kao podstanar u veoma teškim uslovima, imam malo dete koje je često bolesno i leči se u Beogradu na Institutu za majku i dete. Nekada sam časno služio otadžbini, sad kad sam se razboleo, imam PTSP, lečim se na psihijatriji u Valjevu - kaže Zoran.

On tvrdi da je bolest uznapredovala, i da lekari kažu da njegova bolest prevazilazi njhov domen lečenja, te da daju predlog za dalje lečenje na VMA.

- Ovim putem molim sve dobre ljude i organizacije koje su voljne da prema svojim mogućnostima pomognu da prevaziđem ovu bolest. Radim kao šnajder u jednoj konfekciji u Valjevu, ali sam često na bolovanju. Imam povrede kičme, kao i problema i sa srcem - priča Sekulić.

Zoran kaže da se časno borio na Košarama do zadnjeg dana.

- Mnogo mojih drugova je ostalo na večnoj straži, čuvali smo i branili našu zemlju i opet bi - tvrdi Zoran i dodaje:

- Trenutno su mi drva najpotrebnija, da nekako preguramo zimu.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu, to mogu učiniti preko postneta, na broj telefona 063 87 840 75 ili na tekući račun 250138005415150023.

Video: Na Košare su navalili teroristi, NATO, Legija stranaca ali u Metohiju nisu ušli

(S.T.)