Karić objavio: Stipendije za 300 studenata povodom 30 godina rada

Alfa BK Univerzitet, kao najstariji privatni fakultet, drži do kvaliteta, kako kadrova tako i obrazovnih programa

Foto: Promo

Biznismen Bogoljub Karić objavio je da prva privatna visokoškolska ustanova u regionu, Alfa BK Univerzitet, slavi veliki jubilej, 30 godina postojanja.

Tim povodom, navodi Karić, doneli su odluku da stipendiraju prvih 300 studenata koji žele da sa drugih obrazovnih ustanova pređu na njihove fakultete, sa akreditovanim programima.

- Fakulteti na kojima možete pohađati nastavu su: Fakultet za finansije, Bankarstvo i reviziju, Fakultet stranih jezika, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet za matematiku i računarske nauke, Fakultet za informacione tehnologije. Birajte najbolje, jer 30 godina uspešnog rada opravdava ovaj epitet - navodi Karić.

Studenti Alfa BK Univerziteta, danas rade u najpoznatijim kompanijama i korporacijama, kao što su, velike banke, finansijske institucije, Google, Microsoft, Oracle, Dell... Studenti Fakulteta za menadžment u sportu, postali su poznati svetski asovi, poput Tipsarevića, Bogdanovića, Dušana Vlahovića, Markovića i mnogih drugih, navodi Karić.

- Oni su primer i drugim budućim studentima da njihov odabir bude Alfa BK Univerzitet, kao najstariji privatni fakultet koji drži do kvaliteta, kako kadrova tako i obrazovnih programa. Dokaz toga su hiljade studenata sa diplomama Alfa BK Univerziteta.

- Postanite lideri u biznisu kao vaše kolege predhodnih generacija i uspešni članovi naše velike porodice, jer porodica je najsigurnije mesto. Uz renomirane profesore, koji su dokazani i ugledni predavači, tu su i svi zaposleni, da vama pruže savršene uslove za edukaciju. Vaša znanja i talente, usavršavanje u najmodernijim uslovima na novoj lokaciji.

- Ukoliko ste zainteresovani pošaljite nam poruku na socijalnim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok, Youtube...) ili direktnim klikom na link fakulteta postanite stipendista i besplatno pohađajte nastavu... https://alfa.edu.rs/?page_id=13146 Pridružite nam se", objavio je Karić.

(Telegraf.rs)