Čuveni vatrogasac otišao u penziju: Emotivan ispraćaj komandanta Miloša Majstorovića

Majstorović je ispraćen, a kako drugačije, nego uz zvuke vatrogasne sirene. Dok se pozdravljao sa zaposlenima, taj zvuk sirene, bio je, nekako tužan

Čuveni komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, Miloš Majstrović, kog po savetima zna čitava Srbija, odlazi danas u zasluženu penziju. 

- Komandante hvala vam u ime celog kolektiva Sektora za vanredne situacije, na svakom spasenom životu, hrabrosti, požrtvovanju i zalaganju tokom dugogodišnje vatrogasne karijere! Ponosni smo na Vas, na naše prijateljstvo i timski rad! Vaša vatrogasna porodica! - objavljeno je Fejsbuk stranici Sektora za vanredne situacije MUP.

Majstorović je ispraćen, a kako drugačije, nego uz zvuke vatrogasne sirene. Dok se pozdravljao sa zaposlenima, taj zvuk sirene kao da je, bio, nekako tužan.

Kako saznajemo, zbog penzionisana čuvenog komandanta, danas su se lile suze.

Majstorović je uvek bio otvoren za medije. Doprineo je mnogo da se podigne svest o vatrogascima, o svemu šta rade. U bilo koje doba dana i noži bio je pristupalan da za medije govori i prkeo njih deli savete građanima kako da se ponašaju da izbegnu požare, i sve vanredne situacije, a šta da rade kada dođe do njih.

Ekipa portala Telegraf.rs komandantu želi da uživa u svojim zasluženim penzionerskim danima.

(Telegraf.rs)