"Ceo život mi je stao u par crnih vreća": Dejana ušla u svoj stan i zatekla fekalije u svakoj sobi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejana za Telegraf.rs otkriva detalje "pakla" koji je prošla kada je ušla u svoju kuću

Foto: Privatna arhiva

Dejana Mitrović (60) godinama živi u Australiji, a u Srbiju, kaže, dolazi povremeno, kako bi posetila rodbinu i pijatelje. Kupila je stan u Petrovcu na Mlavi, u koji je retko dolazila jer ne živi u Srbiji, ali koji jeste njen dom u državi u kojoj je rođena.

Poslednji dolazak joj je, blago rečeno, preseo. Kako nam priča, ceo život, rad, trud i ulaganje, stalo je u nekoliko crnih kesa za đubre, jer je zbog izlivanja iz komšijinog stana, sve morala da baci.

Dejana za Telegraf.rs otkriva detalje "pakla" koji je prošla kada je ušla u svoju kuću.

Upozoravamo da su fotografije uznemirujuće.

Poseta rodnoj Srbiji, ostavila je gorak ukus za nju. 

- Sticajem okolnosti imam australijsko državljanstvo. Sa mužem sam pre šest godina kupila stan u Petrovcu na Mlavi gde smo povremeno dolazili. Međutim, sada smo 5. maja došli u Srbiju... Ulazimo u zgradu i već osećamo nesnosan smrad kako se širi. Ulazimo u stan...šok! Kupatilo, dnevna i spavaća soba plivaju u fekalijama - priča nam Dejana.

Za njen problem, ogorčeno kaže, niko nema razumevanja. 

- Počevši od komšija odakle je i došlo, tretirani smo kao psi lutalice - objašnjava nam i dodaje:

- Sve mi je uništeno. Od nameštaja do garderobe  - ceo život je stao u nekoliko crnih vreća... I na sve to privedena sam u policiju jer sam rekla u afektu da mi je da imam da bacim kašikaru u tu moju septičku jamu...Da li stvarno niko nije odgovoran, pitam se - očajno priča Dejana.

(Telegraf.rs)