"Mogli ste uzeti i tih 50 dinara": Izgubila je novčanik, pa ga našla pred vratima, lopovu se ovako zahvalila

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko ste puta čuli ili pročitali nečije jadikovanje "makar da nađem dokumenta, briga me za novac" i savete da se pogledaju sve kante u okolini, jer su kante groblje opelješenih novčanika

Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay

Nema gore muke kad nego kad izgubite novčanik ili kad vam ga ukradu, em novac, em dokumenta koja morate ponovo da vadite. Tako je jedna žena iz Paraćina podelila u javnoj Fejsbuk grupi svoju "sreću u nesreći". Ovako nešto se zaista retko dešava.

Koliko ste puta čuli ili pročitali nečije jadikovanje "makar da nađem dokumenta, briga me za novac". I savete da se pogledaju sve kante u okolini, jer lopovi tu bacaju novčanike kad ih opelješe.

"Kažu, dobro se dobrim vraća", počinje ona.

Kako je navela, novčanik joj je ispao, a da nije ni primetila.

Kasnije ga je zatekla ispred ulaznih vrata, "očišćenog" od para. Ostala je svega jedna novčanica od 50 dinara, pa je žena poručila lopovima "mogli ste da uzmete i tih 50 dinara iz pregrade".

Zahvalila se onom ko je novčanik vratio. U njemu, kako navodi, nije bilo malo para. Lopovu je poručila da je uzeo novac "dva mala deteta".

U komentarima je bilo mišljenja da možda lopov i donosilac novčanika nisu ista osoba. Mogli smo da pročitamo na društvenim mrežama komentare onih koji su nekada nekome vratili novčanik, pa bili optuženi da su ga baš oni ukrali.

(Telegraf.rs)