Tramp izabrao novu direktorku komunikacija: Zgodna, mlada i lepa brineta imaće za cilj da se razračuna sa novinarima (FOTO)

Tramp je poslednjih meseci imao velikih problema s direktorima komunikacija

Donald Tramp odabrao je novu direktorku komunikacija. Reč je o zgodnoj Houp Hiks, lepoj brineti koja je vodila njegove odnose s javnošću tokom predizborne kampanje, a nakon pobede, za nju je doslovno izmislio radno mesto i zaposlio je u Beloj kući kako bi se bavila strateškim komunikacijama.

Tramp raspustio predsednički Savet pun uticajnih biznismena!

Ova 28-godišnjakinja, inače jedna od najmlađih članova Trampovog kabineta, uskoro će biti i službeno imenovana direktorkom komunikacija, nakon što je prošli mesec otkaz na toj poziciji dobio Antoni Skaramuči, piše "Njujork Tajms".

Houp je Trampa upoznala preko njegove kćeri Ivanke za čiju je modnu liniju takođe radila odnose s javnošću.

Poznato je da joj Tramp izuzetno veruje, a često je u javnosti opisuje kao "izvanrednu i prirodnu".

Hiks je inače bila u užem timu Trampa, pa se može videti na raznim službenim događajima i fotografijama, a još od predizborne kampanje jedna je od njegovih najvernijih sauradnica.

Podsećamo, Tramp je poslednjih meseci imao velikih problema s direktorima komunikacija.

Najpre ga je, nakon samo tri meseca rada na toj poziciji, napustio prvi direktor komunikacija Majkl Dubke, a zatim je, nakon samo dve nedelje na toj poziciji, otkaz dobio i Antoni Skaramuči koji je izazvao veliki skandal kad je neprimerenim rečnikom izvređao kolege u Beloj kući.

(Telegraf.rs)