KRVAVA SVADBA: Na dan venčanja ubila je trudnu drugaricu, rasporila joj stomak, ukrala bebu i rekla da je NJENA (FOTO)

Presekla je pupčanu vrpcu i odnela beu u svoj stan

Devojka Ešli Vejd iz Bronksa optužena je da je ubila svoju trudnu drugaricu Anđeliku Saton, a potom iz njenog stomaka izvadila bebu i proglasila je svojim detetom.

Otvorila je vrata, ispred je bio klovn, sekundu kasnije ju je ubio! Rešena misterija zločina posle 27 godina, motiv je u ženskoj osveti (FOTO)

Ovaj stravični zločin desio se 2015. godine i šokirao je one koji su poznavali ove dve devojke, koje su se, kako piše "Njujork post", poznavale još od detinjstva.

Krvava drama odigrala se na dan Anđelikinog venčanja kada je pre polaska u opštinu Ešli došla kod nje. Prema rečima sudije, Ešli je već tada imala pakleni plan.

- Napala ju je ubrzo pošto je ušla u stan i nožem joj prerezala vrat i glasne žice kako ne bi mogla da vrišti i zove upomoć. Zatim joj je rasekla stomak i pažljivo izvadila celu matericu napolje odakle je i izvadila bebu - objasnila je sudija.

Nakon što je presekla pupčanu vrpcu, Ešli je bebu odnela u svoj stan, ostavivši Anđeliku da leži u lokvi krvi.

Zločin je otkriven kada je ubicin dečko pozvao policiju jer se ona pojavila sa bebom u njihovom stanu. Policajcima koji su došli na lice mesta, Ešli je rekla da je to njena beba i da ju je ona rodila. Čak je u svom stanu imala kompletnu opremu za bebu.

Nakon što su otišli na mesto zločina, policajci su zatekli strašan prizor: ženu u lokvi krvi kojoj nije bilo spasa. Na svu sreću, beba je preživela i sada ima dve godine i zove se Dženesis.

(Telegraf.rs)