Olga je poslala bratu selfi iz auta. Nekoliko minuta kasnije vozač ju je zadavio jer nije htela seks sa njim! (FOTO)

Sadikov je priznao policiji da je zadavio Olgu komadom žice, pre nego što je njeno telo sakrio u žbunje

Majka dvoje dece je svom bratu poslala selfi iz automobila, a već nekoliko minuta kasnije ju je vozač zadavio do smrti  zato što nije htela da ima seks sa njim, smatra policija, a prenosi Dejli Mejl.

Beskućnik ubio ženu koja mu je pomogla, a onda i njenog sina: Krvnički ih je izbo na spavanju, a sada ga je stigla kazna! (FOTO)

Rasim Sadikov (30) je navodno brutalno ubio Olgu Emelianovu (28) nakon obećanja da će odvesti na romantičan piknik na periferiji Salavata u Rusiji.

Olga, koja se nedavno razvela od muža, navodno je upoznala svog ubicu na veb sajtu za usamljene ljude.

Policija je pronašla Sadikova na osnovu fotografije koju je Olga poslala svom bratu Evgeniju Adrejevu. Olga je svom bratu napisala i poruku ispod slike.

- Ja idem negde - napisala je ona, na šta ju je on pitao da li ide u šumu. Ona je odgovorila sa "da" i poslala mu smajli.

Sadikov je priznao policiji da je zadavio Olgu komadom žice, pre nego što je njeno telo sakrio u žbunje. Nakon šest dana, njeni ostaci su pronađeni na periferiji grada.

- Mislimo da je učinio sve da ne bi bio uhapšen. On je sakrio njeno telo, bacio dokaze i preselio se u drugi grad - prenosi NTV.

Nije bilo svedoka ovog okrutnog ubistva. Međutim, on nije proverio nalog na društvenoj mreži svoje žrtve, koja je neposredno pre smrti napravila zajednički selfi.

Ubrzo nakon slanja poruke Olga je prestala da odgovora. Njena porodica je otišla u policiju. Nakon šest dana njeno telo su pronašli u periferiji grada.

Kada su ga odveli na mesto zločina zbog rekonstrukcije ubistva Sadikov je rekao da je sve bilo kako treba i veoma romantično.

Kaže da sve čega se seća jeste da je izvadio žicu iz džepa i da je počeo da davi Olgu. Policija sumnja da je on tražio seks ali da je Olga odbila. Sadikov je u pritvoru zbog dalje istrage.

Ako bude osuđen, mogao bi da dobije do 15 godina zatvora, prenosi Dejli Mejl.

Olga sa bivšim mužem Romanom (32) ima dvoje dece, Denisa (10) i Kristinu (3). On se na društvenim mrežama oprostio od svoje bivše supruge.

- Počivaj u miru dušo. Voleo sam te, volim te i nastaviću da te volim. Hvala ti na podršci - napisao je on.

(Telegraf.rs)