Lepa američka glumica ustala protiv Trampa: Ne želiš da abortiramo, nego samo da nas... (FOTO)

Ona je svojim statusom na svom Instagram profilu podigla pravu buru na koju su odreagovali svi oni koji su protiv američkog predsednika

Nakon što je adminstracija američkog predsednika Donalda Trampa odlučila da poslodavcima omogući izuzeće u pružanju besplatne kontrole rađanja za zaposlene žene iz verskih ili moralnih razloga, oglasila se američka glumica Elizabet Benks.

Ona je pažnju publike privukla boreći se protiv zlikovaca kao Beti Brant u filmskoj trilogiji "Spajdermen", a ovog puta ustala je protiv Trampa, statusom koji je postavila na svom Instagram profilu.

Ivana, bivša Trampova žena, otkrila pikanterije iz njihovog braka: Rekao je da je to "najbolji seks koji je ikada imao", ali ne sa mnom!

- Ne želite da imamo kontrolu nad rađanjem, ali ne želite ni da abortiramo. Ne želite da imamo istu platu kao muškarci. Ne date nam subvencionisanu pomoć za decu dok su u vrtiću. Ne stitiš nas od nasilja. Samo želiš da nas za*ebavaš - poručila je Benksova i dodala:

- Moram reći, želim bolje od moje zemlje, a šta je sa vama?

Ovaj status izazvao je mnoštvo komentara u kojima se, uglavnom, slažu sa porukom slavne glumice, ali i navode druge probleme sa kojima se američki građani suočavaju.

- Amin, sestro - jedan je od najčešćih komentara, prema kom se zaključuje da su ljudi jedva čekali da neko od poznatih ustane i kaže ono što mnogi misle.

Elizabet Benks je, inače, poznata revolucionarka, koja je tokom svoje dosadašnje karijere uvek otvoreno govorila o svemu.

- Već prvi agent sa kojim sam pričala kada sam postala glumica, rekao mi je da bi trebalo da povećam grudi kako bih uspela u glumi - priznala je svojevremeno.

(Telegraf.rs)