Američki komičar ismejao samoubistvo Slobodana Praljka: Užasan tip, draže mu je bilo da popije otrov, nego da ode u zatvor (VIDEO)

O'Brajan je izveo je skeč na račun samoubistva Slobodana Praljka u sudnici. Pojašnjavajući američkim gledaocima ko je ustvari bio Praljak i kako je došlo do samoubistva

Popularni američki TV voditelj i komičar Konan O' Brajan u svojoj emisiji na televiziji TBS na brutalan način je ismejao samoubistvo hrvatskog ratnog zločinca Slobodana Praljka, koji je u sudnici haškog tribunala tokom izricanja presude popio otrov i umro.

Ovo je Goran Babić kome je general Praljak preoteo ženu: Sve o beogradskom piscu i njegovom proterivanju iz Hrvatske (FOTO)

O'Brajan je izveo je skeč na račun samoubistva Slobodana Praljka u sudnici. Pojašnjavajući američkim gledaocima ko je ustvari bio Praljak i kako je došlo do toga da izvrši samoubistvo.

- Stvarno užasan tip, draže mu je bilo da popije otrov, nego da se suoči sa zatvorskom kaznom... Da, to se stvarno dogodilo - rekao je O' Brajan.

- To je stvarno bilo čudno za gledanje - dodao je Konanov kolega Endi Rihter.

U skeč se u jednom trenutku uključio i snimatelj Toni, koji je objasnio kako i on u nekim stresnim situacijama "ispija otrov" kako bi izbegao svakodnevne probleme i neprijatnosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)