"Ribica" odala mračne političke tajne Rusije: Poznati oligarh i Putinov prijatelj, i zamenik Medvedeva, orgijali sa prostitutkama na jahti (FOTO) (VIDEO)

Anastasija je izjavila daje zahvalna Navalnom što je napravio mali film o svemu

Veliki seks skandal potresa Rusiju poslednjih dana i to baš dok traje kampanja za predsedničke izbore. Oleg Deripaska, aluminijumski magnat i jedan od najbogatijih ljudi u Rusiji blizak Kremlju, našao se u centru skandala koji je na internetu dobio ime "Ribkgejt". U fokusu priče nisu samo Deripaska i Nastja Ribkova, sponzoruša i "poslovna pratnja", već i Sergej Prihodko, uticajni i moćni zamenik Dmitrija Medvedeva.

Sve o 8 kandidata koji su u trci za predsednika Rusije: Putinu na crtu izlaze rijaliti zvezda, "kralj jagoda" i večiti kandidat (FOTO) (VIDEO)

"Dama za pratnju" Anastasija Vašukevič koja se predstavlja kao Nastja Ribka, svedočenje o orgijama na jahti u norveškim vodama, objavila je u svojoj knjizi "Dnevnik o sablažnjavanju milijardera" ali i na društvenim mrežama, gde je prati veliki broj ljudi. Ona se ne usteže na da svom Instagram profilu postavlja i provokativne fotografije.

Preko Instagrama mu je zapretila da će doći na TV i sve ispričati i dokumentovati.

Ali sada kada je sve dobilo političku dimenziju, Nastja Ribka se uplašila i pokušala nevešto da izađe iz tog skandala. Brani se da nije shvaćen njen humor.

Pogledajte video:

VIDEO: KGB drugi put među Rusima

(Telegraf.rs/N.C.)