Pala nova teorija zavere u jednoj fotografiji: Angela Merkel, Tereza Mej, direktorka CIA i predsednica Litvanije su školske drugarice

Originalna fotografija objavljena je u magazinu Tajm, u tekstu o životu nemačke kancelarke nakon što je 2015. godine osvojila titulu "Ličnost godine"

Angela Merkel je po četvrti put (i vrlo verovatno poslednji) postala kancelarka, te su zanimljivosti iz njene prošlosti ponovo aktuelne. Ovih dana na internetu je isplivala crno-bela fotografija mlade Angele sa drugaricama iz škole, a natpisi ispod nje uglavnom navode da su pored nemačke kancelarke i britanska premijerka Tereza Mej i nova direktorka CIA Đina Haspel. U drugoj verziji sa Merkel i Mej je litvanska predsednica Dalija Gribauskajte.

Ko je prva žena na čelu CIA u istoriji SAD: Profesionalni obavešatajac koji je nadgledao mučenja zatvorenika u ozloglašenom zatvoru (VIDEO)

ULTIMATIVNI DOKAZ

Naravno, ova fotografija je ultimativni dokaz da postoji velika zavera kada je reč o svetskoj politici i "vladi iz senke". Natpis ispod objašnjenja ko je na fotografiji uglavnom je isti "mislite da je ovo slučajno?".

Izgleda da su liderke išle u istu školu specijalno napravljenu kako bi se pokorio svet. Na fotografiji zaista jeste mlada Angela Merkel (prva s leva), ali druge dve nisu Tereza Mej i Đina Haspel (ili Dalija Gribauskajte, zavisi od verzije).

Originalna fotografija objavljena je u magazinu Tajm, u tekstu o životu nemačke kancelarke nakon što je 2015. godine osvojila titulu "Ličnost godine". Ispod originalne fotografije, u Tajmu, stoji opis: "Angela Kazner (18) sa drugaricama na proslavi Nove godine 1972". Kazner je devojačko prezime nemačke kancelarke.

CNN je imao sličan opis fotografije u svojoj foto-galeriji posvećenoj Merkelovoj. Nije poznato ko su druge dve devojčice na fotografiji, ali nikako nisu pomenute liderke.

Merkel, Mej, Hespel i Gribauskajte jesu sličnih godina. Merkelova je rođena 1954, Tereza, Đina i Dalija 1956. Ipak malo je verovatno da se svetske liderke znaju od "malih nogu". Sve su odrasle u različitim zemljama – Nemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD i Litvaniji i pohađale su različite srednje škole i univerzitete.

Takođe, fotografija mlade Tereze Mej, napravljena 1971. godine – samo godinu dana pre sporne fotografije – a koju možete naći brzom pretragom interneta, jasno pokazuje da devojčica pored Merkelove nije aktuelna premijerka Britanije.

(Telegraf.rs/ Izvor: Nedeljnik)