Ovo je kao na Titaniku, pomolite se za nas: Voda preplavila kruzer, putnici prestravljeni prizorima kao iz apokalipse (VIDEO)

Mnogi putnici nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama

Putnici na luksuznom kruzeru "Carnival Dream" doživeli su poplavu sličnu onoj iz filma Titanik, kada je na brodu pukla cev. Iako je voda poplavila hodnik i pedesetak soba, mnogi putnici nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama.

Cev je na kruzeru pukla u četvrtak , zbog čega je na devetoj palubi poplavljen hodnik i pedesetak soba, a brod se zbog poplave u nedelju vratio u matičnu luku u Nju Orleansu.

Putovanje oko sveta luksuznim kruzerom: Traje 245 dana, a za ovu perverziju potrebno je izdvojiti kao za stan u centru Beograda (FOTO) (VIDEO)

Snimke poplave objavili su neki od putnika, a koliko je brod veliki govori i činjenica da neki ljudi nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama, sve dok se kruzer nije vratio u luku.

Putnica na kruzeru Marla Din Has objavila je snimak poplave. Ona je napisala kako je situacija bila slična onoj na Titaniku, da se čulo razbijanje violina i pribora za jelo i da je bila prestravljena prizorom koji je videla.

Ona je zamolila prijatelje na Fejsbuku da se pomole za nju i ostale putnike na poplavljenom brodu.

Na snimku se vide članovi posade kako sakupljaju vodu i pokušavaju da spreče tragediju.

Poplavom na brodu bilo je pogođeno stotinak putnika na devetoj palubi.

- Do poplave je došlo oko 18 sati, a za šest sati je naša posada isušila dvoranu i kabine. Promenjeni su vlažni delovi tepiha i šteta je sanirana - saopštili su iz "Carnival Dream-a".

U trenutku poplave na kruzeru je bilo 3.600 putnika koji su krenuli na sedmodnevno krstarenje po Karibima. Veći deo gostiju je u noći poplave odlučio da prespava na improvizovanim ležajevima u brodskom spa centru. U saopštenju se još navodi da će putnici, koji su bili pogođeni poplavom, dobiti povraćaj novca i popust na sledeće krstarenje.

VIDEO: NAJGORI TALASI NA MORU

(Telegraf.rs)