Majka dobila napad dok je držala bebu u rukama: Prodavačica spasila devojčicu u poslednjem trenutku (FOTO) (VIDEO)

Rebeku smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, oseća se loše jer nije mogla pomoći Džesiki da ne padne na pod

Majčinski instinkt je vrlo moćan. Prisutan je u svakom trenutku kada majka oseti da je dete u opasnosti, bez obzira je li u pitanju njeno ili nečije drugo dete. Ovo šesto čulo znači da majke mogu videti stvari pre nego što se one zapravo dogode.

U ovom slučaju je žena pod imenom Rebeka osetila da nešto nije u redu kada je na njenu blagajnu došla žena s detetom.

Rebeka je, takođe, majka koja vikendom radi kao blagajnica u samoposluzi. Nedavno je jedna žena ušla u samoposlugu sa svojom devojčicom Anabelom. Kada su došli na red na blagajni, Rebeka je primetila da nešto nije u redu.

Čudo! Nepokretna i nema devojčica (9) spasila brata od sigurne smrti: Videla kako se davi, pa pronašla način da ga izvuče iz bazena (VIDEO)

Pogledala je ženu po imenu Džesika i ugledala nešto neobično. Rebeka ju je upitala je li u redu, ali nije dobila odgovor. Tada je Rebeka shvatila da nešto mora učiniti.

Bez sekunde oklevanja, Rebeka je uzela bebu iz ruku Džesike i prenela je na svoju stranu blagajne. Nakon nekoliko sekundi majka je pala na pod jer je dobila epileptični napad. Rebeka je čuvala malu bebu i nazvala hitnu pomoć.

Džesika je srećom prošla bez povreda, a zahvaljujući brzoj reakciji Rebeke i mala Anabela je prošla nepovređena, piše Alo.

Pogledajte video:

- Inače dobijem neki znak upozorenja pre nego što dobijem napad. Ali ovaj put nisam ništa primećivala. U jednom trenutku sam bila na blagajni, a zatim se probudila u vozilu hitne pomoći - rekla je Džesika.

Rebeku smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, oseća se loše jer nije mogla pomoći Džesiki da ne padne na pod. Ona s druge strane misli drugačije.

- Ona je zaista draga i brižna osoba - rekla je Džesika.

VIDEO: Užas! Beba na igrački na sred autoputa!

(Telegraf.rs)