Identifikovan Srbin koji je izvršio samoubistvo u Tunisu: Posvađao se sa ženom pre kobne odluke

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, potvrđeno je da je smrt Slobodana Jovanovića nastupila u kupatilu hotelske sobe

Turista iz Srbije, koji je najverovatnije izvršio samoubistvo vešenjem, a čije telo je pronađeno u hotelskoj sobi u tuniskom letovalištu Sus, identifikovan je kao Slobodan Jovanović.

Jovanović, star oko 40 godina, pronađen je mrtav 7. avgusta, oko 15.30 sati, u hotelu "Movenpik" u Susu, a lokalni mediji ističu da je pronađen "kako visi u sobi" i da za sada sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

>>> Srpski turista pronađen obešen: Jeziv prizor u hotelskoj sobi u Tunisu

- Zvanični portparol policije pokrajine Sus u saopštenju za medije je rekao da je Srbin boravio u hotelu sa suprugom, a način na koji je preminuo još nije zvanično potvrđen. Za sada sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a nije poznato da li je njegova supruga bila prisutna u trenutku njegove smrti - navodi portal eremnews.com iz Tunisa.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, potvrđeno je da je smrt Slobodana Jovanovića nastupila u kupatilu hotelske sobe.

- Menadžer turističke agencije "Sunline" obavestio je Ambasadu Republike Srbije da je državljanin Republike Srbije Slobodan Jovanović preminuo u Hotelu "Movenpik". Smrt je nastupila u kupatilu u hotelskoj sobi. Njegova supruga je to saopštila vodiču grupe, a telo je prebačeno u mrtvačnicu. Lokalne vlasti će uzeti izjavu od supruge - saopštilo je juče Ministarstvo spoljnih poslova.

Nije poznato iz kog grada je porodica Jovanović, kao ni nalaz obdukcije.

Prema pisanju lokalnih portala, Jovanović se žestoko posvađao sa suprugom pre nego što je pronađen mrtav.

- Turista je letovao sa suprugom, a neposredno pre ubistva bio je psihički rastrojen i uznemiren zbog svađe sa ženom. Ona je ljuta napustila hotelsku sobu, dok je on bio pripit - navode tamošnji izvori.

(Telegraf.rs/Alo.rs)