Tragedija u Americi: Pilot se posvađao sa ženom, pa avionom uleteo u kuću u kojoj je bio i njihov sin (FOTO)

Pilot je najverovatnije namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen, pa pušten, zbog sumnje da je napao suprugu

Pilot malog aviona poginuo je danas kada je letelicom, kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti.

Mehaničar ukrao avion i sam poleteo, 60 kilometara dalje srušio se u more: Neverovatni incident u Sijetlu (FOTO) (VIDEO)

Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete, koji su u tom trenutku bili u kući prošli su bez povreda, prenosi AP.

Kako su zvaničnici naveli, pilot koji je poginuo najverovatnije je namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen, pa pušten zbog sumnje da je napao suprugu.

Prema rečima svedoka, njih dvoje su se posvađali te noći u kanjonu gde su pili. Kako se navodi, on je pilotirao avionom svog gazde.

Prednji deo kuće je u potpunosti bio zahvaćen plamenom, ali su se njegova supruga i dete, za koje je pilot pričao da ne zna da li je njegovo, spasili.

VIDEO/Pakao uživo: Putnik srušenog aviona u Pretoriji snimio trenutak pada

(Telegraf.rs / Tanjug)