Tri sestre su izbole oca 36 puta, a sada se oglasila njihova majka: Silovao je moje kćerke i tretirao ih kao lične robove

Aurelija Dunduk je lokalnim medijima dostavila fotografije na kojima se vide modrice i krvavo lice jedne od sestara nakon što ih je otac pretukao

Majka sestara iz Rusije, koje su izbole svog oca nasmrt, Aurelija Dunduk, tvrdi da je njen bivši muž silovao ćerke i tretirao ih kao lične robove, a pokazala je i slike da te tvrdnje dokaže, piše mirror.co.uk. Ona tvrdi da je njen bivši muž ćerkama pretio da će ih ubiti ako budu kontaktirale sa majkom, a da je ona saznala za sve to tek kada je on ubijen.

Kristina, Angelina i Marija masakrirale oca narko dilera: Silovao ih i terao da jedu pseće dlake, a sada im preti doživotna kazna zatvora (VIDEO)

- Rekao je mnogo puta da će ubiti svakoga ko je bio u kontaktu sa mnom - kaže ona.

Aurelija je pokazala fotografije na kojima se vide modrice i krvavo lice jedne od sestara nakon što ih je otac pretukao. U vreme kada se sve to dešavalo, ona nije znala kroz šta prolaze njene ćerke jer nisu htele da joj kažu, a veruje se da su joj fotografije same dale tokom sudskog saslušanja kada su istražitelji dozvolili da sedi pored njih.

- Ja sam tek sada saznala šta se dešavalo kod kuće. Tak sada sam saznala za premlaćivanje i nasilje - rekla je majka tinejdžerki.

Aurelija tvrdi da je stan u kojem su devojke živele bio pun oružja, što je policija i potvrdila. Nakon ubistva, na mestu zločina pronađena je veća količina pištolja i municije. U zidovima stana pronađene su rupe od metaka. Navodno je nasilni otac umeo i da puca u pravcu svojih ćerki.

U medijima se pojavio i snimak nadzorne kamere iz zgrade u kojoj je porodica živela, a za koji se navodi da je nastao neposredno nakon ubistva. Na njemu se vidi jedna od sestara.

Sestre tvrde da ih je otac godinama seksualno zlostavljao i tretirao kao robove.

- Morale smo da dođemo čim bi nas zvao. Imao je čak i posebno zvono, a kada bi zazvonio jedna od nas je morala da dođe. Nije čak ni prozor otvarao sam. Morale smo odmah da učinimo to što traži, služile smo mu kao robovi, a ako bi ga iznervirale, ugrizao bi nas. Ljudi su videli naše modrice - rekla je najmlađa Kristina.

Hačaturijan je zahtevao od devojaka da provode dane čisteći stan i spremajući hranu, a navodno ako bi bio nezadovoljan onim što je učinjeno, kažnjavao bi ih silovanjem.

Sestre su optužene da su svog oca Mihaila Hačaturijana (57) ubile početkom avgusta u njihovom porodičnom stanu u Moskvi. Kristina (17), Marija (18) i Angelina (19), oca su izbole nožem čak 36 puta, nakon čega ga je jedna od njih udarila čekićem u glavu. Angelina je bila ta koja je navodno pomogla svojim mlađim sestrama tako što je ocu prsnula suzavac u oči. Hačaturijan je tada pokušao da pobegne ka liftu, ali su ga sestre uhvatile i izbole nožem.

Pogledajte video koji je snimljen u hodniku zgrade u vreme ubistva, na njemu je jedna od sestara:

(Telegraf.rs)