13 mladića mesec dana silovalo devojčicu (17) u Maroku: Mučili je, urezivali uvrede i nacističke simbole, palili cigaretama (UZNEMIRUJUĆE FOTKE)

Slučaj je prijavljen policiji nakon što je žrtva od strane silovatelja puštena iz kuće u kojoj je bila zatočena

Maloletnica (17) je proživela stravičnu torturu kad ju je 13 mladića silovalo, mučilo, palilo cigaretama i na kraju žigosalo. Devojčica je kidnapovana u mestu Olad Ajid u Maroku i prolazila je kroz pakao mesec dana.

Nesrećnoj devojčici je grupa nasilnika napravama kućne izrade tetovirala svastiku, nacistički simbol. Pored toga su joj na koži ispisali i još neke uvrede.

Ubila se holandska političarka jer su je silovali migranti: Oduzela sebi život posle objave o stravičnom nasilju na Fejsbuku (VIDEO)

Slučaj je prijavljen policiji nakon što je žrtva od strane silovatelja puštena iz kuće u kojoj je bila zatočena.

Buhra Abdou, osnivač udruženja Tahadi koje se bavi borbom za ravnopravnost izjavila je da je za sada uhapšeno osam osumnjičenih, dok se za petoricom još traga, piše The Mirror.

Ona je istakla da nikada u svom životu nije videla takve tragove zlostavljanja. Takođe je rekla da devojčica mora da posećuje psihologa jer je pretrpela veliku dozu torture i nasilja.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(Telegraf.rs)