Špric, krv i silovana učenica: Moskva ne prestaje da priča o pronađenoj tinejdžerki u centru grada

Istraga pretpostavlja da se žrtva ugušila, a na telu nisu pronađene vidiljive povrede

Policija rasvetljava ubistvo devojčice (14), čije telo je pronađeno u nedelju u centru Moskve. Službenici su zadržali Vladislava Kanšina (44), koji je osumnjičen za njeno ubistvo.

Prema istrazi, dan pre ubistva on je zajedno sa maloletnicom uzimao jake lekove i alkohol. Nakon pretresa u njegovom stanu, policija je pronašla donje rublje, četiri bočice gel-kreme, pokrivač sa tragovima krvi i šric sa iglom.

Posle dve decenije dolijao monstrum koji je krvnički ubio dečaka: Pomaka u istrazi nije bilo sve dok njegovi najbliži nisu otkrili jedan detalj

Istraga pretpostavlja da se žrtva ugušila, a na telu nisu pronađene vidiljive povrede.

- Žrtva je verovatno uzimala svakakve supstance nepoznatog porekla, od čega je preminula - prenosi agencija "Moskva".

Osumnjičeni je rekao da je maloletna devojčica boravila kod njega u stanu, nakon svađe sa roditeljima, a te kobne noći se požalila da joj je loše i on je otišao da joj kupi lek. Kada se vratio, ona je bila mrtva, a da bi izbegao optužbe za ubistvo, izneo ju je u dvorište.

Kako ova agencija navodi, u stanu osumnjičenog je pronađeno više od 20 otisaka, kožni kaiš, komplet donjeg rublja, četiri boce gel-kreme, boca viskija, dva ranca sa ličnim stvarima, dva jastuka, prekrivač sa tragovima krvi, bezbojna tečnost iz čaše, mobilni telefon i špric sa iglom. Moguće je da je došlo do seksualnog kontakta između osumnjičenog i ubijenog lica.

Kanšin, koji se tereti za ubistvo, osnivač je kompanije "Lajts of Moskov", koja se bavi tehničkim dizajnom.

Policija navodi da je do ubistva verovatno došlo nakon svađe.

Ruski mediji preneli su vest da su na telu devojčice (14) pronađeni tragovi seksualnog nasilja. Takođe, policija je pronašla i klonidin, lek za smirenje, koji u velikim dozama može imati tragične posledice, pogotovo ako se meša sa alkoholom.

Takođe, ono što se piše u Moskvi, jeste da osumnjičeni za ubistvo ima kriminalni dosije.

(Telegraf.rs/Gazeta)