Otac ubio majku pa sebe pred očima dece: Devojčica tri dana čuvala bebu pored mrtvih roditelja (VIDEO)

Spasio ih je komšija posle tri dana, kada je posumnjao da se nešto desilo

Amerikanac David Kors Parsa (46) ubio je prošle nedelje suprugu Mihoko (38), a nekoliko minuta kasnije presudio je i sebi. U tom trenutku kod kuće su bila i njihova deca, trogodišnja curica i dečak od dva meseca.

Trogodišnja devojčica postala je prava junakinja nakon što je tri dana održavala u životu malenog brata. Nakon tri dana, spasili su ih susedi koji su posumnjali da nešto nije u redu. Policiji je ispričala kako roditelji spavaju, ali su povređeni.

- Naš anđeo uspeo je da se brine sam o sebi. Uspela je i brata da sačuva. Ona je heroj. Prava junikanja - rekla je portparolka policije Los Anđelesa Maurin Rajan.

Komšinica Olivia Robinson ispričala je kako je njen suprug Džejms prvi ušao u kuću i pronašao dehidriranu decu, prenosi 24 sata.hr

- Devojčica je bila u lošem stanju. Zaudarala je na urin. Imala je prazan pogled. Bila je jako, jako tiha - rekao je Džejms koji je uzeo decu i nahranio ih dok nije stigla policija.

David je navodno imao psihičkih problema i često je bio depresivan.

- Decu je usvojio moj nećak, njihov stric. Živeće u Texasu. Biće im dobro tamo. Treba misliti na njihovu budućnost - rekao je njihov deda.

(Telegraf.rs)